PSG a învins pe Lille, liderul din Ligue 1, şi s-a calificat în sferturile de finală al Cupei Franţei

PSG – Lille a fost „finala” din optimile Cupei Franţei. S-au întâlnit miercuri seara ocupantele primelor două locuri din Ligue 1, într-un meci încheiat cu victoria cu 3-0 şi calificarea parizienilor în fazasferturilor de finală.

61 afișări
Imaginea articolului PSG a învins pe Lille, liderul din Ligue 1, şi s-a calificat în sferturile de finală al Cupei Franţei

PSG a învins pe Lille, liderul din Ligue 1, şi s-a calificat în sferturile de finală al Cupei Franţei

PSG s-a impus miercuri seara pe Parc des Princes cu un categoric 3-0 în faţa liderului din Ligue 1, Lille.

Kylian Mbappe a realizat dubla, după ce a intrat în teren în minutul 39, în locul lui Mauro Icardi, autorul primului gol reuşit în minutul 9 al partidei.

Abia intrat în teren, francezul a şi majorat scorul la 2-0, transformând fără emoţii un penalty acordat după un fault în careu.

Portarul Keylor Navas a fost eroul reprizei secunde pentru PSG. După ce a respins un şut bine plasat, trimis de Jonathan Bamba, costaricanul a apărat în minutul 78 lovitura de pedeapsă executată de Yusuf Yazici, păstrând apoi poarta intactă până la final.

În al 4-lea minut suplimentar de joc, Kylian Mbappe, a închis tabela la 3-0, după o excelentă incursiune personală, încheiată cu un lob peste portarul Mike Maignan.

PSG s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Franţei şi, poate şi mai important, are acum un avantaj moral în faţa liderului, pe care îl va întâlni şi în campionat, tot pe teren propriu, în 3 aprilie, meci ce ar putea decide soarta campioanei în Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici