Puel: Schimbarea antrenorului a remotivat Steaua şi nu va fi un meci de plăcere

Tehnicianul echipei Olympique Lyon, Claude Puel, a declarat că schimbarea antrenorului la Steaua i-a remotivat pe "roş-albaştri", iar victoria la scor de la Bucureşti nu va face ca meciul de miercuri, din etapa a IV-a a grupei F a Ligii Campionilor, să fie unul facil, informează olweb.fr.

8 afișări
Imaginea articolului Puel: Schimbarea antrenorului a remotivat Steaua şi nu va fi un meci de plăcere

Puel: Schimbarea antrenorului a remotivat Steaua şi nu va fi un meci de plăcere (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să ne recuperăm bine jucătorii pentru meciul de miercuri. Când avem rezultate bune, nu trebuie să fim euforici, dar nici când sunt mai slabe, nu trebuie să facem o catastrofă. Miercuri vom avea un meci dificil, va fi o partidă foarte tare, schimbarea antrenorului la Steaua a remotivat echipa şi faptul că ne-am impus la Bucureşti nu înseamnă partida de pe Gerland va fi una de plăcere. La meciul cu Le Mans din campionat ne-am permis să odihnim unii jucători pentru întâlnirea cu Steaua. Concentrarea va fi pe recuperarea jucătorilor", a spus Puel.

Portarul Hugo Lloris a afirmat că victoria cu Le Mans le aduce francezilor moral şi încredere înaintea confruntării cu Steaua.

"Partida cu Steaua este foarte importantă şi trebuie cu orice preţ să luăm cele trei puncte", a spus Lloris.

Meciul Olympique Lyon - Steaua Bucureşti, din etapa a patra a grupei F a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Gerland, fiind transmis de Pro TV.

După trei partide, pe primul loc în grupa F se află Bayern Munchen cu 7 puncte, urmată de Olympique Lyon cu 5 puncte, Fiorentina cu 2 puncte şi Steaua cu un singur punct.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici