Pugilistul Bogdan Dinu va lupta din nou în Statele Unite. DATA meciului

Compania King Promotion a anunţat un nou meci cu greutate pentru boxul profesionist din România! Pugilistul Bogdan Dinu (32 de ani) va lupta din nou în Statele Unite!

228 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Bogdan Dinu va lupta din nou în Statele Unite. DATA meciului

Pugilistul Bogdan Dinu va lupta din nou în Statele Unite, pe 23 martie

Pe data de 23 martie, în Costa Mesa, California, într-o gală promovată de Top Rank, Bogdan Dinu va avea un meci dificil cu numărul 1 IBF şi challenger obligatoriu pentru titlul mondial IBF la categoria grea, bulgarul Kubrat Pulev. Meciul este programat pentru 10 reprize. ”Dacă Bogdan îl va bate pe Pulev, îşi va scrie singur biletul către celebritate, pentru că va fi o victorie uriaşă. Ştiu că s-au mai bătut la amatori. Dinu este din România, Pulev este din Bulgaria. Este ca şi cum ar fi New York versus New Yersey în SUA. Se cunosc bine, iar Dinu este încrezător”, a declarat americanul Greg Cohen, co-promoter al lui Dinu. Românul are 19 meciuri la profesionişti, cu o singură înfrângere (18 victorii / 14 KO). Eşecul l-a suferit în ultimul meci, în noiembrie 2018, în faţa lui Jarrell Miller, KO în rundul 4.

Kubrat Pulev (37 de ani, 26-1, 13 KO) este unul dintre challengerii obligatorii ai campionului mondial Anthony Joshua. Bulgarul a câştigat ultimele şase meciuri, ceea ce-i conferă o oarecare siguranţă. Singura sa înfrângere a venit în 2014, în faţa lui Wladimir Klitschko (KO 5).

Kubrat Pulev este un personaj în Bulgaria, fiind apreciat pentru evoluţiile sale în ring, dar şi invidiat pentru partenera sa de viaţă. El este ”cuplat” de aproape 13 ani cu o cântăreaţă lansată de Costi Ioniţă, Andrea Teodorova (pe numele său real Teodora Rumenova Andreeva). Costi şi Andrea s-au întâlnit în 2008, iar anul următor au format trupa Sahara. În România, Andrea a fost cunoscută drept ”blonda lui Costi Ioniţă”, speculându-se existenţa unei relaţii între cei doi, însă încă de atunci bulgăroaica era legată sentimental de Kubrat Pulev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici