Pugilistul Iulian Ilie a câştigat centura la categoria grea, versiunea IBF International

Pugilistul român Iulian Ilie, originar din Ploieşti, a câştigat titlul internaţional la categoria grea, versiunea IBF International, după ce l-a învins, vineri seară, la Brescia, pe italianul Cristian Dolvanelli.

62 afișări

Titlul a rămas vacant după ce deţinătorul lui, Thomas Adamec, a decis să treacă la categoria supergrea.

Iulian Ilie are 32 de ani şi a început boxul la Ploieşti sub îndrumarea antrenorului Leontin Sandu. Ilie a fost campion naţional în 2001, iar din 2004 a trecut la profesionism, el emigrând în urmă cu mai mulţi ani în Italia. Ca profesionist are 16 partide, toate câştigate, dintre care 4 prin KO.

La Brescia, Ilie a fost asistat în colţ de fostul antrenor al lui Leonard Doroftei, Titi Tudor. "Am mână bună şi la profesionişti. Pentru mine este o mare satisfacţie că, după titlurile aduse de Leonard Doroftei şi Adrian Diaconu, la Ploieşti mai vine o centură profesionistă", a spus Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici