Pustai: Acest punct este unul de moral pentru jucători

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat că remiza cu Dinamo poate fi considerată un rezultat bun pentru moralul jucătorilor săi.

12 afișări
Imaginea articolului Pustai: Acest punct este unul de moral pentru jucători

Pustai: Acest punct este unul de moral pentru jucători (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte greu cu liderul campionatului şi posibil cu viitoarea campioană a României. Acest punct este unul de moral mai ales pentru jucătorii tineri din echipa mea. Din păcate pentru noi suntem departe de salvarea de la retrogradare. Acest meci ne dă însă motive să sperăm", a precizat Pustai.

Tehnicianul formaţiei din Mediaş nu a dorit să facă niciun fel de comentariu referitor la prestaţia din acest joc al centralului Tiberiu Lajos: "Nu am comentat niciodată arbitrajul şi nu pot să încep acum. Poate am avut astăzi reacţii mai vehemente la adresa arbitrului, dar nu vreau să spun nimic la cald".

Citeşte şi:

Gaz Metan Mediaş -Dinamo, scor 1-1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici