Pustai: Nu e normal ca în secunda 27 să iei gol

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, în care unicul gol a fost marcat în primele secunde de joc, că nu este normal ca mingea să ajungă în poartă atât de rapid, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8 afișări
Imaginea articolului Pustai: Nu e normal ca în secunda 27 să iei gol

Pustai: Nu e normal ca în secunda 27 să iei gol (Imagine: Mediafax Foto)

"Din păcate am mai pierdut o şansă de a lua puncte în clasament într-un meci direct pentru evitarea retrogradării. Noi am plecat direct cu scorul de 1-0 şi chiar dacă am dominat după pauză, am riscat în apărare jucând cu foarte puţini apărători ca să putem să egalăm şi chiar să câştigăm dar nu am putut. Trebuie să ne gândim deja la meciul viitor. Nu avem timp nici să ne gândim la ce am greşit, nici să ne refacem din oboseală, nici să ne lingem rănile pentru că ne gândim deja la următoarele meciuri. M-a dezamăgit modul cum am început jocul şi nu e normal ca în secunda 27 să iei gol. Cred că este cel mai rapid gol al campionatului în acest sezon. Puteam juca de la egal la egal cu Pandurii dar nu am reuşit", a spus Pustai.

El consideră că formaţia Pandurii a meritat să învingă: "Pandurii au jucat la rezultat, au ştiut să ţină de acest 1-0. Am primit foarte uşor gol. Noi am avut o posesie mai bună dar n-am avut ocazii foarte clare cum au avut gazdele. Îi felicit e un rezultat meritat pentru ei şi e echitabil".

Cristian Pustai a precizat că echipa sa nu este resemnată în privinţa şanselor de salvare de la retrogradare. "Nu suntem resemnaţi, mai sunt zece meciuri de jucat, mai jucăm un meci direct la Constanţa şi la Iaşi. Mai avem cu Steaua meciul viitor şi noi am făcut meciuri bune cu echipele mari ale campionatului, sperăm să jucăm bine şi cu Steaua. Nu mai este nici un rezultat previzibil, putem aproxima că la 36 de puncte eşti salvat de la retrogradare dar nu ştim ce fac celelalte echipe. Sunt şanse până în ultima etapă când jucăm acasă cu CFR, poate meciul acela este decisiv. Cu cinci victorii am scăpat din punctul meu de vedere", a adăugat el.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici