Puştai: Parcă suntem cobai

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Puştai, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa parcă ar fi un cobai pentru că este arbitrată de cavaleri ai fluierului care vin după suspendări lungi şi a dat exemplu lui Sebastian Colţescu şi Marius Bocăneală.

11 afișări
Imaginea articolului Puştai: Parcă suntem cobai

Puştai: Parcă suntem cobai (Imagine: Mediafax Foto)

"În prima repriză am jucat bine, chiar am controlat jocul, am şi condus, dar inexplicabil, în repriza a doua am făcut pasul înapoi şi am primit goluri foarte uşor. Sper să rezist până la finalul campionatului şi să nu comentez arbitrajul, dar am înţeles că s-a văzut altceva la reluarile de la primul gol. Noi îi reactivăm pe toţi: pe Colţescu, pe Bocăneală, vin toţi după suspendări, parcă suntem nişte cobai. Îmi pare rău pentru că suntem o echipă care jucăm fotbal şi încercăm să creăm spectacol, dar uneori suntem privaţi de rezultate", a spus Puştai.

Arbitrul Sebastian Colţescu a arbitrat ultima dată în Liga I la partida Gaz Metan Mediaş - FC Braşov, scor 0-0, în etapa a V-a, când nu a acordat două penaltiuri formaţiei gazdă.

La rândul său, Marius Bocăneală a fost delegat la centru după o întrerupere de un an şi jumătate. Ultimul meci condus la centru de Marius Bocăneală a fost FC Vaslui - Gloria Bistriţa, scor 3-2, în etapa a XXV-a a sezonului 2006-2007 din Liga I. În minutul 69, la scorul de 1-2, Bocăneală a acordat penalti pentru formaţia gazdă, în urma unei simulări evidente a unui jucător vasluian, lovitura de pedeapsă fiind transformată de Panait. În final, FC Vaslui a câştigat cu 3-2, după autogolul lui Gabriel Mureşan, actualmente la CFR Cluj.

De la acea partidă, Bocăneală nu a mai fost delegat să conducă nicio partidă din Liga I, dar a fost desemnat de 11 ori arbitru de rezervă: de două ori în sezonul 2006-2007 şi de nouă ori ediţia trecută de campionat.

Întrebat dacă în urma înfrângerii suferite în partida cu Rapid i-a salvat postul lui Jose Peseiro, Puştai a spus. "Nu cred că l-am salvat eu sau Gaz Metanul pe Peseiro. Viaţa antrenorului este mereu pe muchie de cuţit. Noi suntem o echipă mică şi ne vom bate pentru salvarea de la retriogadare până la final", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Rapid Bucureşti s-a impus, duminică, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 4-2 (1-1), într-un meci contând pentru etapa a XI-a şi a reuşit să obţină primul succes după cinci partide în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici