Pustai: Retrogradarea se joacă până în ultima etapă

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, duminică, după victoria echipei sale pe terenul formaţiei Gloria Buzău, scor 2-1, că numele tuturor echipelor retrogradate se vor cunoaşte în ultima etapă.

13 afișări
Imaginea articolului Pustai: Retrogradarea se joacă până în ultima etapă

Pustai: Retrogradarea se joacă până în ultima etapă (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştiam că vom avea un meci foarte greu la Buzău. Dacă reuşeam să ne desprindem de la început, poate ne era mai uşor. Retrogradarea se joacă până în ultima etapă. Nu suntem salvaţi, dar nu uitaţi să luaţi în calcul şi posibila retrogradare a Argeşului", a spus tehnicianul formației Gaz Metan Mediaş.

"Diferenţa în jocul de astăzi a făcut-o maturitatea. Nu am avut emoţii decât în primul sfert de oră al celei de-a doua reprize. Suntem fericiţi că am ajuns la 27 de puncte", a mărturisit Cristian Pustai.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gloria Buzău, într-un meci din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici