Pustai: Se pare că e un ghinion în Ştefan cel Mare, nici anul trecut nu am terminat în 11 jucători

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, a declarat, vineri, după înfrângerea din partida cu Dinamo, scor 1-0, că se pare că formaţia sa are ghinion pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde a avut un jucător eliminat şi la meciul din sezonul trecut.

16 afișări
Imaginea articolului Pustai: Se pare că e un ghinion în Ştefan cel Mare, nici anul trecut nu am terminat în 11 jucători

Pustai: Se pare că e un ghinion în Ştefan cel Mare, nici anul trecut nu am terminat în 11 jucători (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"A fost un meci greu, care a devenit şi mai greu când am rămas în 10 oameni. Se pare că e un ghinion aici în Ştefan cel Mare, pentru că nici anul trecut nu am terminat în 11 jucători. Cred că alta era situaţia meciului dacă reuşea să marcheze Muntean. E o vină generală, nu pot spune că e vina cuiva anume. Am avut soarta boului viţel adult să stea la poarta noului niţel mai mult. Azi nu am putut mai mult, chiar dacă ne-am dorit mai mult decât în alte partide. Era greu să obţinem mai mult cu Dinamo, care deschide foarte mult pe margini, care are un atac bun. Ne era mai uşor dacă am fi reuşit să înscriem în debut sau dacă marcam în ultima secundă", a spus Pustai.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. În minutul 29, Buzean, de la echipa oaspete, a primit cartonaşul roşu pentru un fault dur asupra lui Marius Niculae.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici