Pustai: Unirea Alba Iulia şi Gaz Metan Mediaş merită să rămână în Liga I

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu Unirea Alba Iulia, scor 0-0, că ambele formaţii merită să rămână în Liga I.

10 afișări
Imaginea articolului Pustai: Unirea Alba Iulia şi Gaz Metan Mediaş merită să rămână în Liga I

Pustai: Unirea Alba Iulia şi Gaz Metan Mediaş merită să rămână în Liga I (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Un rezultat de egalitate pe care îl meritam. Cum s-a desfăşurat jocul niciuna din echipe nu a avut ocazii mari de gol şi repet că Alba Iulia şi Mediaş ar trebui să rămână în Liga I", a spus Pustai.

De partea cealaltă, tehnicianul Unirii, Adrian Falub, a precizat că nu este mulţumit de această remiză.

"Am încercat să luăm punctele puse în joc. Normal că nu mă mulţumeşte acest rezultat de egalitate. Singurul lucru care mă bucură este că am scăpat de cifra fatidică 13 şi am ajuns la 14 puncte", a afirmat Falub.

Echipa Unirea Alba Iulia a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici