Pyunik nu-i un club chiar atât de mic: killerul CFR-ului, calificare cu stil în turul III al Ligii Campionilor la fotbal

În preliminariile Champions League la fotbal, formaţia armeană Pyunik Erevan, care a eliminat campioana României - CFR Cluj în primul tur, a câştigat cu 4-1 în Luxemburg, spălând ruşinea din tur (0-1).

2283 afișări
Imaginea articolului Pyunik nu-i un club chiar atât de mic: killerul CFR-ului, calificare cu stil în turul III al Ligii Campionilor la fotbal

Pyunik, nu-i un club chiar atât de mic! Adversara CFR-ului, calificare cu stil în turul III

După 0-1 în tur, Pyunik Erevan a luat în serios returul şi a învins-o, marţi seară, scor 4-1, pe F91 Dudelange, campioana Luxemburgului. 

Gazdele au început tare, iar în minutul 21, marocanul Mohcine Hassa a deschis scorul. Până la pauză, brazilianul Juninho a egalat (minutul 24) pentru trupa din Erevan.

După pauză, bosniacul Juricic (54) şi nigerianul Otubanjo (76) au pus pe tabela de marcaj un scor suficient de calificare pentru Pyunik: 3-1. Rezultatul final l-a stabilit acelaşi Juricic (minutul 85).

În turul III al Ligii Campionilor, ultimul dinaintea play-off-ului, campioana Armeniei va da peste campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, care a avut tur liber.

În timp ce România are reprezentante doar în Conference League, mai departe în Ligă merge şi campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol, după 1-0, marţi, în returul cu Maribor (0-0 în tur).

Pe trupa basarabeană o aşteaptă în turul următor formaţia Viktoria Plzen (7-1 la general cu HJK Helsinki) în turul III.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici