Racea - locul 5, Ponor - locul 7, în finala la bârnă, la CM de la Tokyo

Gimnasta Amelia Racea s-a clasat, duminică, pe locul 5, iar Cătălina Ponor pe 7, în finala la bârnă, la Campionatul Mondial de la Tokyo.

256 afișări
Imaginea articolului Racea - locul 5, Ponor - locul 7, în finala la bârnă, la CM de la Tokyo

Cătălina Ponor (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Cătălina Ponor a intra prima în concurs, fiind notată cu 14.241, notă cu care a ocupat locul 7.

Amelia Racea a fost ultima care a intrat în finală, primind nota 14.533, cu care s-a clasat pe locul 5.

Titlul mondial a revenit chinezoaicei Lu Sui (15.866), urmată pe podium de compatioata sa, Jinnan Yao (15.233) şi de americana Jordyn Wieber (15.133).

Alţi doi reprezentanţi ai României au fost retraşi din finalele pe aparate, de duminică, din cauza accidentărilor, Marian Drăgulescu, de la sărituri şi Diana Bulimar, de la sol.

Ultimul gimnast român, care va concura într-o finală duminică, este Marius Berbecar, la paralele.

Ambele echipe ale României au obţinut calificarea la JO de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici