Racheta lui Djokovic de la triumful istoric de la Roland Garros, vândută la un preţ record

Novak Djokovic, obişnuit să bată recorduri, este din nou protagonist indirect la încă unul. Racheta cu care a câştigat meciul din finala Roland Garros 2016 a fost vândută la licitaţie pe un site de specialitate, la peste 100.000 de dolari.

995 afișări
Imaginea articolului Racheta lui Djokovic de la triumful istoric de la Roland Garros, vândută la un preţ record

Racheta lui Djokovic de la triumful istoric de la Roland Garros, vândută la un preţ record

După ce a câştigat turneul de la Wimbledon din 2015 urmat de triumful de la US Open 2015, Djokovic a început sezonul 2016 prin câştigarea Openului Australiei, iar înaintea Openului Franţei avea din nou obiectivul de a câştiga pentru prima dată trofeul parisian, al cărui finală a jucat-o de mai multe ori.

În 2016, Rafael Nadal, s-a retras din turneu înainte de meciul din turul al treilea, iar sârbul a profitat de această şansă.

L-a învins pe Andy Murray în finală, câştigând cu 3-6, 6-1, 6-2, 6-4.

De bucurie, sârbul şi-a aruncat racheta în mulţime imediat după ce a trasat o inimă pe zgura pariziană. O fană norocoasă, Abby, a prins racheta şi, 7 ani mai târziu, a decis să o vândă.

Ea a scos-o la licitaţie la SCP Auctions, cu o ofertă minimă stabilită la 10.000 de dolari. 23 de persoane s-au luptat pentru această piesă de muzeu, iar oferta câştigătoare a ajuns la 107.482 de dolari, acesta fiind cel mai mare preţ plătit vreodată pentru o rachetă de tenis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici