Răchită: Asemenea umilinţă nu va rămâne fără urmări

Tehnicianul Valeriu Răchită a declarat, duminică seară, că umilinţa din meciul pierdut de Petrolul, scor 1-5, cu Dinamo, nu va rămâne fără urmări şi a afirmat că la pauză s-ar fi schimbat şi pe el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"Îmi cer scuze oamenilor care au venit la stadion pentru această înfrângere. Asemenea umilinţă nu va rămâne fără urmări. Nu se poate ca numele Petrolului să fie terfelit. Îmi reproşez faptul că eu cred în oameni, am crezut că suntem o familie, dar m-am înşelat. La pauză le-am spus jucătorilor: «ok, mă umiliţi pe mine, dar ce aveţi cu oamenii care au venit la aceast joc şi au plătit un bilet?». Unii dintre ei nici măcar mercenari nu se pot numi. La pauză m-aş fi schimbat şi pe mine. După meciul de anul trecut de la Alba Iulia, din Divizia B, am renunţat la mulţi jucători. Cred că urmează acelaşi lucru. Sunt unii jucători care cred că la Petroul merge şi dacă nu faci nimic, dar vom avea o analiză şi apoi vom pune toate lucrurile la punct", a spus Răchită.

Petrolul Ploieşti a pierdut, duminică seară, scor 1-5, meciul susţinut cu Dinamo, pe teren propriu, în etapa a opta a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici