Rada: Ne e teamă să nu retrogradăm din raţiuni financiare

Antrenorul principal Marian Rada a declarat, luni, la Aeroportul Henri Coandă, că îi este teamă ca Rapid să nu retrogradeze din cauza datoriilor, precizând că din punct de vedere al valorii echipa se află între primele trei din Liga I.

15 afișări
Imaginea articolului Rada: Ne e teamă să nu retrogradăm din raţiuni financiare

Rada: Ne e teamă să nu retrogradăm din raţiuni financiare

"Există teama să nu retrogradăm din raţiuni financiare, nu e vorba de valoarea echipei. Ne e teamă tuturor de acest lucru. Dar ca valoare, eu zic că echipa e de primele trei locuri. Eu când m-am întors am găsit la echipă o atmosferă parcă neschimbată. Jucătorii nu şi-au pierdut spiritul de echipă. Am găsit o formaţie omogenă şi dornică de performanţă, acum rămâne de dovedit şi la începutul returului", a spus Rada.

Tehnicianul a menţionat că jucătorii îşi vor primi salariile pe luna decembrie în timpul cantonamentului din Turcia. "Băieţii şi-au luat salariile pe noiembrie. Ei au primit asigurări că în timpul stagiului de pregătire vor primi şi banii pe decembrie. De aceea Sichitiu a rămas la Bucureşti, ca să rezolve toate problemele", a explicat Marian Rada.

Echipa Rapid a plecat, luni dimineaţă, în turneul de pregătire din Antalya care se va încheia la 14 februarie. Lotul deplasat în Turcia este alcătuit din 24 de jucători, inclusiv mijlocaşul sârb Djordje Ivelja aflat în probe. În schimb, nu a făcut deplasarea cu Rapid portarul Kassaly Daouda care nu a putut obţine viza pentru Turcia. Daouda se va pregăti la Pro Rapid până la rezolvarea acestei probleme. În acelaşi avion cu Rapid s-au aflat şi loturile echipelor FC Vaslui, Universitatea Craiova şi Gloria Bistriţa, care vor efectua de asemenea stagii de pregătire în Turcia.

Citeşte şi:

Manea: Jucătorii îşi vor primi în cursul acestei săptămâni salariile

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici