Rada: Sunt fericit pentru perfectarea acestui transfer

Fotbalistul Ionuţ Rada a declarat, luni, pentru site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea, că este fericit pentru perfectarea transferului la Al Nasr Dubai şi le-a transmis foştilor săi coechipieri să îi păstreze un tricou şi o medalie de campion.

41 afișări
Imaginea articolului Rada: Sunt fericit pentru perfectarea acestui transfer

Rada: Sunt fericit pentru perfectarea acestui transfer (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit pentru perfectarea acestui transfer şi sper să fie de bun augur pentru mine şi pentru viitorul meu. Le doresc mult succes colegilor mei în returul acestui sezon, sper din tot sufletul să câştige titlul de campioni şi să-mi păstreze şi mie o medalie în vară. De asemenea, le mulţumesc din suflet suporterilor Stelei pentru afecţiunea pe care mi-au arătat-o în perioada în care am activat aici şi m-aş bucura dacă s-ar întoarce alături de echipă şi ar face din nou atmosfera de vis din Ghencea", a spus Rada.

Fundaşul Ionuţ Rada a fost transferat definitiv de FC Steaua la gruparea Al Nasr Dubai, din Emiratele Arabe Unite, cu care a semnat un contract pe un an şi jumătate, a anunţat, luni, clubul din Bulevardul Ghencea, unde jucătorul era legitimat din vara anului 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici