Rădoi are nevoie de operaţie la ochi şi are fractură la nas

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri seară, că mijlocaşul Mirel Rădoi a suferit o fractură la nas şi are nevoie de intervenţie chirurgicală la ochi, după ce s-a accidentat la meciul cu Italia, scor 1-1, în grupa C la Euro-2008, transmite trimisul MEDIAFAX.

41 afișări
Imaginea articolului Rădoi are nevoie de operaţie la ochi şi are fractură la nas

Rădoi are nevoie de operaţie la ochi şi are fractură la nas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Rădoi am înţeles că este destul de grav, după primele estimări are nevoie de intervenţie chirurgicală la ochi şi are fractură la nas. Nu cred că va mai putea să ia parte la meciul următor (n.r. - cu Olanda)", a declarat Piţurcă.

Mirel Rădoi şi-a spart capul în minutul 20 al meciului României cu Italia, disputat pe stadionul Letzigrund din Zurich, în grupa B la Campionatul European, fotbalistul fiind înlocuit cu Nicolae Dică. Rădoi s-a accidentat după ce s-a lovit cap în cap cu Răzvan Raţ. Mirel Rădoi a fost scos de pe teren pe targă, fiind bandajat pe faţă. Rădoi a fost înlocuit cu Dică la aproximativ cinci minute de la producerea accidentării.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici