Rădoi crede că valorează 5-6 milioane de euro

Căpitanul FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat că preţul său este de aproximativ cinci-şase milioane de euro, precizând că dacă era "un jucător atât de valoros", nu ar fi fost o problemă pentru Internazionale Milano să achite această sumă.

11 afișări
Imaginea articolului Rădoi crede că valorează 5-6 milioane de euro

Rădoi crede că valorează 5-6 milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă eram un jucător atât de valoros, nu cred că era o problemă pentru Inter suma care se cere pe mine. Eu cred că valoarea mea e undeva pe la cinci-şase milioane de euro, deşi e greu să îşi faci singur o evaluare", a spus Rădoi la GSP TV.

Căpitanul Stelei recunoaşte că echipa din Bulevardul Ghencea nu are niciun jucător de valoarea lui Adrian Mutu. "Steaua nu are niciun jucător de valoarea lui Mutu, poate doar dacă punem doi-trei la un loc. Mă aşteptam ca Mutu să fie înjurat în Ghencea, pentru că şi eu dacă m-aş transfera la altă echipă steliştii m-ar înjura. Nu sunt mulţi jucători de valoare la naţională şi dacă Mutu şi Chivu lipsesc, aţi văzut ce se întâmplă", a comentat el.

Mirel Rădoi a precizat că nu se teme de eventuale sancţiuni din partea DNA pentru cazul "Valiza". "N-am nicio emoţie cu DNA-ul şi cu cazul valiza. Nu am bătut pe nimeni, nu am dat în cap pe stradă, nu am violat pe nimeni. Nu ştiu de unde atâtea ameninţări cu puşcăria. Înţeleg dacă faci blat, dar Steaua nu a făcut. A plătit o echipă să joace mai bine, nu a făcut nimic altceva", a adăugat Rădoi.

Citeşte şi:

Mirel Rădoi şi Petre Marin vor fi cercetaţi pentru mărturie mincinoasă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici