Rădoi: Noul căpitan al Stelei ar trebui să fie Petre Marin

Fotbalistul Mirel Rădoi, transferat de la Steaua la Al Hilal, a declarat, vineri, că în opinia sa cel mai potrivit succesor al său ca purtător al banderolei de căpitan al echipei din Bulevardul Ghencea ar fi Petre Marin.

13 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Noul căpitan al Stelei ar trebui să fie Petre Marin

Rădoi: Noul căpitan al Stelei ar trebui să fie Petre Marin (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă ar fi după mine, noul căpitan al Stelei ar trebui să fie Petre Marin. E un lider înnăscut, a mai fost căpitan. Are o vârstă, ştie cum să aplaneze un conflict, ştie cum să facă faţă atmosferei din vestiar, cred că el e cel mai potrivit", a spus Rădoi la Gsp TV.

El a precizat că dacă Al Hilal ar fi fost o echipă mediocră, nu ar fi acceptat un astfel de transfer. "Dacă Al Hilal era o echipă care se bătea la locurile 5-6, nu m-aş fi dus. Avem ca obiectiv câştigarea titlului şi să ajungem în finala Ligii Campionilor Asiei", a explicat Rădoi.

Mirel Rădoi a menţionat că va încerca la Al Hilal să joace la fel de bine ca la Steaua, pentru a rămîne în vederile selecţionerului României. "Voi răspunde convocării ori de cîte ori va fi nevoie de mine", a adăugat fotbalistul.

Rădoi a fost cedat de Steaua la Al Hilal în schimbul sumei de şase milioane de euro, el urmând să aibă un salariu anual de 1,4 milioane de euro. Fostul căpitan al Stelei a semnat un contract pe trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici