Rădoi şi Nicoliţă, indisponibili zece zile

Căpitanul stelist Mirel Rădoi şi mijlocaşul Bănel Nicoliţă, accidentaţi, vor fi indisponibili cel puţin zece zile, urmând să rateze meciul pe care naţionala României îl va susţine în compania Franţei, în preliminariile CM 2010, informează site-ul oficial al FC Steaua.

19 afișări
Imaginea articolului Rădoi şi Nicoliţă, indisponibili zece zile

Rădoi şi Nicoliţă, indisponibili zece zile (Imagine: Mediafax Foto)

"La sfârşitul meciului cu CS Otopeni, de sâmbătă, Rădoi a acuzat câteva probleme musculare, ca urmare a suprasolicitării în cele două meciuri desfăşurate în această săptămână, după o lungă perioadă de inactivitate. Având în vedere faptul că a terminat cu bine partida cu Fiorentina, de marţea trecută, căpitanul Stelei a insistat să evolueze împotriva celor de la CS Otopeni, pentru a vedea dacă poate fi apt de joc şi dacă poate ajuta echipa naţională în partida cu Franţa, de sâmbăta viitoare. Din păcate, miozita de efort care s-a instalat îl face indisponibil pentru o perioadă de cel puţin zece zile", a anunţat site-ul oficial al Stelei.

FC Steaua precizează că accidentarea sa nu constituie o recidivă. Jucătorul a fost consultat şi de medicul echipei naţionale, care a confirmat indisponibilitatea lui.

Mirel Rădoi va efectua un control medical în cursul săptămânii viitoare şi va fi apt de joc la ora meciului din Liga Campionilor cu Olympique Lyon, din data de 21 octombrie.

În repriza a doua a partidei din Liga Campionilor de la Florenţa, mijlocaşul Bănel Nicoliţă a suferit o contuzie puternică la nivelul gambei stângi, investigaţiile medicale efectuate ulterior relevând existenţa unui hematom important la nivelul ariei afectate.

Astfel, jucătorul a devenit indisponibil pentru următoarele zece zile. Conform FC Steaua, nici în cazul său nu este vorba de o recidivă, dovadă fiind faptul că acesta a evoluat fără probleme, depunând un efort foarte mare, atât în partida cu CFR Cluj, din campionat, cât şi în cea cu ACF Fiorentina.

Potarul Robinson Zapata a suferit o contuzie puternică la nivelul gambei drepte în prima repriză a meciului cu CS Otopeni. În cursul săptămânii viitoare, el va efectua investigaţii medicale, pentru a fi apt de joc cât mai curând posibil.

Fundaşul George Ogararu a acuzat mici dureri în zona abdominală după partida cu CS Otopeni, aflându-se la primul episod de pubalgie acută. În cazul în care va fi convocat la echipa naţională, el va fi consultat şi de medicul "tricolorilor" şi se va decide dacă este apt pentru partidele care urmează.

Atacantul Arthuro Bernhardt a suferit o infecţie la nivelul piciorului drept la începutul săptămânii trecute, care a necesitat tratament antibiotic şi repaus local.

Din acest motiv, jucătorul a lipsit în partida de la Florenţa, precum şi în cea cu CS Otopeni. Momentan se simte bine şi va relua antrenamentele cu echipa în a doua parte a săptămânii viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici