Rădoi şi Olăroiu, aproape de a semna un contract cu Al Ain

Mijlocaşul român al echipei saudite Al Hilal, Mirel Rădoi, este aproape de a semna un contract cu formaţia din Emiratele Arabe Unite, Al-Ain, conform presei arabe.

191 afișări
Imaginea articolului Rădoi şi Olăroiu, aproape de a semna un contract cu Al Ain

Rădoi şi Olăroiu,aproape de a semna un contract cu Al Ain (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Surse aproapiate Al-Ain afirmă că s-a ajuns la un acord pentru înregimentarea românului Mirel Rădoi pentru sezonul viitor. Înţelegerea dintre cele două cluburi s-ar situa la suma de cinci milioane de euro", informează site-ul bab.com

Sursa citată menţionează că mijlocaşul român a fost văzut în Al Ain alături de tehnicianul Cosmin Olăroiu, care ar urma să pregătească formaţia din Emiratele Arabe Unite din sezonul viitor.

Mirel Rădoi, 30 de ani, este legitimat la Al Hilal din 2009. El a mai evoluat la Steaua şi Extensiv Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici