Rădoi: Steaua mai are două puncte de obţinut pentru a-şi asigura matematic locul doi

Căpitanul stelist Mirel Rădoi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa mai are de obţinut două puncte pentru a avea locul doi matematic asigurat, acesta fiind obiectivul iniţial, când diferenţa faţă de CFR era de 11 puncte şi nimeni nu se mai gândea la titlu.

21 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Steaua mai are două puncte de obţinut pentru a-şi asigura matematic locul doi

Rădoi: Steaua mai are două puncte de obţinut pentru a-şi asigura matematic locul doi (Imagine: Mediafax Foto)

"Sper ca până la sfârşit să fim echipa cu cea mai bună apărare şi cu cel mai bun atac. Nu ştiu dacă sunt importante primele care li se oferă adversarilor Stelei. Nu văd nimic rău în asta, fiindca sunt plătiţi să-şi apere corect şansele şi nu invers. Steaua are valoare să câştige toate meciurile până la sfârşit. Meciurile din acest retur au fost mai grele, fiindcă eram la o diferenţă de 11 puncte şi nu cred ca mai spera cineva la titlu. Noi mai avem două puncte ca să fim teoretic pe locul doi. Obiectivul nostru iniţial a fost să ocupăm unul dintre primele două locuri. După distanţa pe care o avea CFR, trebuie să fim sinceri cu noi şi să recunoaştem că ne gândeam doar la locul doi. Să ajungem acum să conducem campionatul cu două puncte avans este foarte frumos", a spus Rădoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici