Radu Drăguşin a fost cedat de Juventus la Sampdoria

  • Ultimele ore de mercato, perioadă care se încheie azi, la ora 21.00, sunt agitate.
  • Mişcările de trupe din Serie A l-au implicat şi pe internaţionalul român de tineret Rădu Drăguşin.
  • Stoperul a fost dorit de formaţii din Italia, dar şi de echipe alte campionate vestice.
260 afișări
Imaginea articolului Radu Drăguşin a fost cedat de Juventus la Sampdoria

Radu Drăguşin a fost cedat de la Juventus la Sampdoria

Radu Drăgusin, stoper român de perspectivă, pleacă de la Juventus Torino, dar rămâne în Serie A, prima ligă de fotbal a Italiei.

Nu ajunge la Cagliari, care l-a dorit foarte mult, ci a fost împrumutat astăzi de Juve la Sampdoria Genova.

În ultimele ore de mercato, românul format la Regal Bucureşti a fost dorit şi de cluburi din afara Italiei, Vitesse, din Olanda, şi mai ales Copenhaga, din Danemarca.

Fundaşul născut în 2002 a jucat anul trecut în 4 jocuri sub comanda antrenorului Andrea Pirlo, inclusiv două ca titular în Cupa Italiei.

În Serie A mai sunt legitimaţi românii Răzvan Marin (Cagliari), Ionuţ Radu (Inter), Ştefan Radu (Lazio) şi Vlad Chiricheş (Sassuolo).

În Serie B activează Alexandru Borbei, Romeo Benzar, Cătălin Vulturar şi Rareş Burnete (toţi la Lecce), Vlad Mogoş şi Ionuţ Nedelcearu (ambii Crotone), Denis Man şi Valentin Mihăilă (ambii Parma), Mihael Onişa (Pordenone) şi Marius Marin (Pisa).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici