Radu Drăguşin a fost integralist în victoria lui Juventus din Cupa Italiei

Românul Radu Drăguşin a debutat miercuri seara ca titular la Juventus, în partida din Cupa Italiei, împotriva celor de la Genoa şi a fos tintegralist, contribuind la calificarea echipei sale în sferturile de finală ale competiţiei, după un meci spectaculos, decis în prelungiri.

342 afișări
Imaginea articolului Radu Drăguşin a fost integralist în victoria lui Juventus din Cupa Italiei

Radu Drăguşin a fost integralist în victoria lui Juventus din Cupa Italiei

Cu super starul Ronaldo în postura neobişnuită de rezervă, dar şi cu Cuadrado, Alex Sandro, De Ligt, McKennie, Chiesa şi Dybala indisponibili, campioana en titre a început furibund, ducând scorul la 2-0 în doar 23 de minute.

Kulusevski (1-0, min. 2) şi Morata (2-0, min. 23) au marcat rapid, dând impresia că Juventus va face festival de goluri.

Neamţul Czyborra a reechilibrat partida, după numai 5 minute, marcând pentru Genoa cu o lovitură de cap (2-1, min 28). Peste alte 5 minute Juve marchează, dar golul este anulat pentru off-side. Faza se repetă în minutul 44, încă un gol al torinezilor fiind anulat din acelaşi motiv.

Oaspeţii au jucat curajos şi în partea secundă, golul egalizator fiind precedat de un şut în bară al lui Marko Pjaca. Golul de 2-2 (min. 74) a fost opera lui Filippo Melegoni, care a şutat năpraznic de la marginea careului, învingându-l pe legendarul Buffon.

Nemulţumit de neputinţa jucătorilor săi, Pirlo îl aruncă în luptă în minutul 88 pe Ronaldo, utilizând ultima schimbare de care mai beneficia.

Meciul ajuns în prelungiri a fost în cele din urmă câştigat de Drăguşin&Co, golul calificării în sferturi fiind marcat de Hamza Rafia, în ultimul minut al primei reprize de prelungiri (3-2, min. 105).

Campioana va juca în sferturi împotriva câştigătoarei dintre Sassulo şi Spal, meci ce se joacă joi seara, de la ora 18.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici