Radu Drăguşin, apreciat de antrenorul echipei Juventus U19: Creşte pe zi ce trece. Echipa are încredere în el

Site-ul juventusnews24.com a publicat un articol dedicat internaţionalului român Radu Drăguşin (17 ani). Jucătorul evoluează pentru echipa de tineret a lui Juventus Torino.

115 afișări
Imaginea articolului Radu Drăguşin, apreciat de antrenorul echipei Juventus U19: Creşte pe zi ce trece. Echipa are încredere în el

Radu Drăguşin. Sursa: Profimediaimages

Radu Drăguşin joacă pe postul de fundaş central pentru echipa U19 a lui Juventus. Acesta a impresionat presa din Italia după ce a înscris două goluri în ultimele patru partide bifate în tricoul formaţiei torineze. Antrenorul Lamberto Zauli are numai cuvinte de laudă pentru tânărul jucător român. Spune că Radu Drăguşin are un fizic impresionant şi este încântat de pătrunderile pe care le are în defensiva adversă.

”Radu are un fizic impresionant, pătrunderile acestuia în defensiva adversă sunt decisive. Este un băiat care creşte de la zi la zi. Juventus are mare încredere în el, este unul dintre cei mai tineri jucători din lotul echipei. Vorbim despre un baiat umil, ştie să asculte şi se pune la dispoziţia echipei în totalitate. Când ai asemenea calităţi, viitorul nu poate fi decât de partea ta.” , a declarat Lamberto Zauli pentru juventusnews24.com.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici