Radu Voina: Am picat cum nu doream

Antrenorul formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu este mulţumit de adversarele din grupa 2 principală a Ligii Campionilor la handbal feminin, Viborg, Hypo Viena şi Dinamo Volgograd.

22 afișări
Imaginea articolului Radu Voina: Am picat cum nu doream

Radu Voina: Am picat cum nu doream (Imagine: Mediafax Foto)

"Am picat cum nu doream, dar până la urmă indiferent de numele adversarelor, avem nevoie de victorii. Cred că fiecare echipă gândeşte aşa. Nu cred că se poate vorbi de favorite în această fază, toate echipele au valoare şi vor lupta până în ultima secundă pentru calificarea în semifinale. Aceasta va fi obţinută de echipele care vor fi mai în formă şi care vor greşi mai puţin", a declarat Radu Voina.

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua în grupa principală 2 a Ligii Campionilor împotriva formaţiilor Viborg (Danemarca), la care joacă şi Cristina Vărzaru, Hypo Viena (Austria) şi Dinamo Volgograd (Rusia), conform tragerii la sorţi de marţi, de la Linz (Austria).

Obiectivul Oltchimului este jucarea finalei Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici