Radu Voina: Decizia plecării de la Oltchim nu are legătură cu echipa naţională

Antrenorul Radu Voina a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că decizia de a nu mai continua la formaţia Oltchim Râmnicu Vâlcea nu are legătură cu echipa naţională de handbal feminin, cu care a contract până în 2012.

119 afișări
Imaginea articolului Radu Voina: Decizia plecării de la Oltchim nu are legătură cu echipa naţională

Radu Voina: Decizia plecării de la Oltchim nu are legătură cu echipa naţională (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"În acest moment contează o perioadă de linişte. Cert este că decizia luată în privinţa renunţării la clubul Oltchim nu are legătură cu munca mea la echipa naţională. Contractul pe care îl am cu Federaţia Română de Handbal este până în 2012 cu obiectiv de calificare la Jocurile Olimpice", a spus Voina.

Tehnicianul consideră că a făcut tot ce era posibil la Otchim: "Consider că am făcut tot ce am putut mai bine la Oltchim şi împreună cu fetele am ajuns cât de sus s-a putut. Personal cred că vine un moment în care trebuie să realizăm că sunt şi lucruri mai importante în viaţă, în cazul meu după 37 de ani în slujba handbalului. Nu am apucat să le mulţumesc fetelor, aşa cum mi-aş fi dorit. Ele sunt în vacanţă, dar cu siguranţă vor afla veştile şi sper să ne întâlnim să-mi iau rămas bun. Primul lucru mă gândesc la o vacanţă, la o pauză de handbal, şi să mă ocup de familie aşa cum promit de mulţi ani. Privind în urmă, la experienţa de la Oltchim, pot spune că au fost satisfacţii şi rezultate frumoase, dar nu mi le atribui, ele sunt ale fetelor. Am avut şi eu şansa să fiu cu ele în echipă".

După încheierea sezonului, în care Oltchim a câştigat un nou titlu naţional şi a jucat finala Ligii Campionilor, tehnicianului Radu Voina i s-a propus prelungirea contractului cu un sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici