Răducanu spune că retragerea lui Barty nu-i va modifica planurile de carieră

Adolescenta britanică Emma Răducanu a declarat, miercuri, că nu-şi regândeşte planurile de carieră după retragerea surprinzătoare a numărului unu mondial Ash Barty şi că speră pe deplin să joace până la 30 de ani.

204 afișări
Imaginea articolului Răducanu spune că retragerea lui Barty nu-i va modifica planurile de carieră

Răducanu spune că retragerea lui Barty nu-i va modifica planurile de carieră

Răducanu, care s-a bucurat anul trecut de un sezon spectaculos în circuitul WTA şi a câştigat Openul Statelor Unite, a declarat că s-a inspirat de la Barty şi că retragerea australiencei în vârstă de 25 de ani arată cât de personale sunt obiectivele profesionale ale fiecăruia.

„E vreau să fiu în joc cât mai mult timp posibil", a declarat Răducanu reporterilor la Miami Open, citată de Reuters.

„Am doar 19 ani. Abia am intrat în circuit, decisunt încă destul de tânără. Vreau să fiu în joc până la 30 de ani. Vom vedea ce se va întâmpla şi cât de mult voi rezista, ca să fiu sinceră."

Răducanu, care a luat o pauză îndelungată de la tenis din cauza pandemiei COVID-19 şi pentru că părinţii ei au insistat ca ea să îşi termine examenele de liceu, a declarat că revenirea cu succes a lui Barty a arătat beneficiile pe care le poate avea timpul petrecut departe de teren.

„Dacă devii suprasaturat de un singur lucru, nu este sănătos pentru nimic din ceea ce faci", a spus Răducanu.

"Simt că asta arată doar că, dacă îţi iei timp liber, te întorci, eşti înfometat, eşti pregătit. Practic, ea a făcut curăţenie când s-a întors ... Arată doar că nu trebuie să fie doar tenis, tenis, tenis, tenis".

Răducanu nu a pierdut niciun set la US Open anul trecut, unde a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câştigat un titlu de Grand Slam.

„În momentul de faţă, tot ce mă interesează este să trec sezonul sănătoasă", a spus Răducanu, care a avut probleme pe teren, de la victoria de la US Open.

„Acum, tot ce vreau să fac este să duc la capăt un prim sezon de circuit întreg. Nu contează dacă pierd în primul tur în fiecare săptămână, doar că acesta este obiectivul."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici