Răducioiu: Valoarea fotbalului românesc este foarte slabă şi avem ce merităm

Florin Răducioiu (49 de ani) este sceptic în ceea ce priveşte performanţele echipelor româneşti în Europa, în sezonul următor. Fostul mare atacant a urmărit meciurile din Liga 1, nu este mulţumit de ceea ce a văzut şi îşi permite să fie tranşant când vine vorba de rezultatele pe plan internaţional.

144 afișări
Imaginea articolului Răducioiu: Valoarea fotbalului românesc este foarte slabă şi avem ce merităm

Florin Răducioiu: Valoarea fotbalului românesc este foarte slabă şi avem ce merităm

Răducioiu i-a răspuns, prin acest mesaj, şi lui Gică Hagi. ”Regele” consideră că formaţiile noastre sunt capabile de surprize în Liga Campionilor şi Liga Europa. ”Am citit declaraţiile lui Gică. Evident că şi mie îmi pare rău că nu putem face parte din această lume selectă, dar e foarte greu. Nu cred că avem valoarea pentru a juca la acest nivel. Champions League înseamnă spectacol, bani şi drepturi TV, pe care campionatul românesc nu le oferă în momentul de faţă. Ca atare, e normal că trebuie să luptăm ca să ajungem în aceste grupe. Valoarea fotbalului românesc este foarte slabă şi avem ce merităm!

Trebuie să trecem prin tururi preliminare, multe şi foarte grele. Practic am demonstrat că nu avem valoare şi că nu ajungem nici măcar să ne apropiem de grupe. Îl înţeleg pe Gică Hagi, pentru că e foarte bine să aperi interesele fotbalului românesc. Dar e foarte greu să intrăm în această elită. Admir curajul lui Gică. Nu cred că va fi simplu şi cred că vor fi doar vorbe”, a declarat Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Echipa care ne va reprezenta în Liga Campionilor se poate decide duminică. CFR primeşte vizita Craiovei şi dacă nu pierde se încoronează campioana Ligii 1 pentru a doua oară la rând. Meciul are loc de la 21:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici