Radwanska s-a impus la Tianjin şi s-a calificat la Turneul Campioanelor

Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska, locul 6 mondial, a câştigat, duminică, turneul de la Tianjin, al 16-lea său titlu WTA, şi a devenit a cincea jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, informează wtatennis.com.

398 afișări
Imaginea articolului Radwanska s-a impus la Tianjin şi s-a calificat la Turneul Campioanelor

Radwanska s-a impus la Tianjin şi s-a calificat la Turneul Campioanelor

Radwanska, favorită 2, s-a impus în finala turneului dotat cu premii de 500.000 de dolari în faţa sportivei Danka Kovinici din Muntenegru, locul 75 WTA, scor 6-1, 6-2.

Agnieszka va participa pentru a cincea oară consecutiv la Turneul Campioanelor. La ediţia din acest an s-au mai calificat până acum Simona Halep, Maria Şarapova, Garbine Muguruza şi Petra Kvitova.

Pentru ultimele trei locuri disponibile la Turneul Campioanelor se luptă jucătoarele Angelique Kerber (Germania), Lucie Safarova (Cehia), Flavia Pennetta (Italia), Timea Bacsinszky (Elveţia), Carla Suarez Navarro (Spania), Venus Williams (SUA), Karolina Pliskova (Cehia) şi Belinda Bencici (Elveţia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici