Rafael Nadal a câştigat turneul de la Stuttgart

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numărul unu şi locul 10 ATP, a câştigat, duminică, turneul de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 642.070 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

419 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a câştigat turneul de la Stuttgart

Rafael Nadal a câştigat turneul de la Stuttgart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nadal l-a învins, în finală, cu scorul de 7-6 (3), 6-3, după o oră şi 26 de minute, pe sârbul Viktor Troicki, al optulea favorit al competiţiei şi poziţia 28 în ierarhia mondială.

Pentru succesul de la Stuttgart, spaniolul va primi 250 de puncte ATP şi un cec în valoare de 104.600 de euro, în timp ce Troicki va încasa 55.080 de euro şi 150 de puncte ATP.

Rafael Nadal, în vârstă de 29 de ani, a cucerit al 66-lea titlu din carieră şi al doilea din acest an, după ce s-a mai impus la Buenos Aires.

Proba de dublu de la Stuttgart a fost câştigată de perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 4, care a învins, în finală, cu scorul de 5-7, 6-2, 10-7, cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici