Rafael Nadal a fost operat cu succes de apendicită

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, locul 3 ATP, a fost operat cu succes de apendicită, a anunţat, luni seară, pe pagina sa de Facebook, jucătorul iberic, citat de L'Equipe.

118 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a fost operat cu succes de apendicită

Rafael Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Totul a decurs foarte bine. Vă mulţumesc pentru susţinere", a scris Nadal pe pagina de Facebook.

Rafael Nadal a participat ultima dată la turneul de la Basel, la sfârşitul lunii octombrie, fiind eliminat în sferturi de finală de croatul Borna Corici.

Tenismanul spaniol nu va participa la Turneul Campionilor de la Londra, care se va desfăşura în perioada 9-16 noiembrie, urmând a reveni în competiţii în luna ianuarie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici