Rafael Nadal a obţinut victoria în meciul cu numărul 1000 din carieră

Rafael Nadal, numărul 7 în clasamentul mondial, a câştigat meciul cu numărul 1.000 din carieră, în urma victoriei, scor 0-6, 6-2, 6-3, împotriva germanului Philipp Kohslchreiber, locul 31 ATP, în turul al treilea al turneului de la Miami.

295 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a obţinut victoria în meciul cu numărul 1000 din carieră

Rafael Nadal a obţinut victoria în meciul cu numărul 1000 din carieră

Partida a durat o oră şi 40 de minute. Rafael Nadal nu a avut replică în primul set al confruntării cu Philipp Kohslchreiber, din turul trei al turneului de la Miami, pierdut cu 0-6. Setul al doilea i-a aparţinut însă campionului spaniol, care de la scorul de 2-2, a câştigat patru game-uri consecutive, adjudecându-şi setul cu 6-2.

În decisiv, Nadal a început mult mai bine şi s-a desprins la 3-0. Ibericul nu a mai cedat avantajul creat în urma break-ului obţinut în game-ul doi şi s-a impus cu 6-3. Pentru Rafael Nadal, de patru ori finalist la Key Biscaine, a fost meciul 1000 din cariera de jucător profesionist. Totodată, Rafael Nadal a câştigat are un procentaj uluitor, de peste 80 la sută, câştigând 822 de partide şi pierzând doar 178. Lider în clasamentul celor mai multe partide jucate este Jimmy Connors, cu 1.535, iar podiumul este completat de Roger Federer, cu 1.340 de partidei şi de Ivan Lendl, cu 1.310.

Rafael Nadal va juca în optimile de finală ale turneului de la Miami cu Nicolas Mahut, din Franţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici