Rafael Nadal a plâns în hohote două ore. Inevitabila decizie care i-a provocat o criză emoţională campionului spaniol

Rafael Nadal (31 de ani) este măcinat de accidentări, fapt pentru care a trebuit să se retragă înaintea turneului ATP 500 de la Acapulco. Inevitabila decizie i-a provocat o criză emoţională campionului spaniol.

3744 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a plâns în hohote două ore. Inevitabila decizie care i-a provocat o criză emoţională campionului spaniol

Rafael Nadal a plâns în hohote două ore. Inevitabila decizie care i-a provocat o criză emoţională campionului spaniol

Nadal s-a retras de la Acapulco, fiind foarte afectat din cauză că şi-a amânat în acest fel revenirea în circuit. Rafael nu a mai jucat niciun meci de la Australian Open, atunci când a fost răpus de o problemă la şold în timpul sfertului de finală cu Marin Cilic (Croaţia) - a abandonat la 6-3, 3-6, 7-6, 2-6, 0-2. Accidentarea a recidivat, punându-i psihicul la pământ deţinătorului a 16 titluri de Mare Şlem: "Am vorbit cu Nadal şi a plâns în hohote în vila sa timp de două ore! Nu a putut să joace din cauza accidentării, dar va reveni pe teren în curând", a mărturisit Alejandro Burillo, directorul turneului de la Acapulco, citat de publicaţia britanică "Express".

Turneul din Mexic are o însemnătate aparte pentru Nadal, care a triumfat la ediţiile din 2005 şi 2013, pe vremea când se juca pe zgură. După ce organizatorii au amenajat o suprafaţă de ciment, în 2014, Rafael a disputat o singură finală, cedată cu 3-6, 6-7 anul trecut, în faţa lui Sam Querrey (SUA). Numărul 2 mondial şi-a anunţat retragerea la o conferinţă de presă organizată cu câteva ore înaintea meciului cu Feliciano Lopez: "Am simţit dureri în acelaşi loc ca şi la Australian Open, iar doctorii mi-au spus că este imposibil să joc", a declarat Nadal, care va încerca să se refacă până la Indian Wells (7-18 martie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici