Rafael Nadal, ca şi eliminat de la Turneul Campionilor: a pierdut şi al doilea în Grupa Verde

Rafael Nadal nu va termina anul pe primul loc în caamentul mondial ATP, deoarece a fost învins de Auger-Aliassime în turul doi al ATP Finals de la Torino, într-un meci contând pentru Grupa Verde.

297 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal, ca şi eliminat de la Turneul Campionilor: a pierdut şi al doilea în Grupa Verde

Rafael Nadal, ca şi eliminat de la Turneul Campionilor: a pierdut şi al doilea în Grupa Verde

Nadal a început meciul jucând destul de bine, dar partida a devenit pentru el din ce în ce mai grea ulterior. El a făcut faţă la marea majoritatea raliurilor şi a avut numeroase ocazii de a înclina meciul în favoarea sa, dar nu a reuşit. Mai ales în cele două game-uri în care Auger a rezistat unui deficit de 15-40, salvând patru mingi de break.

Canadianul a avut la un moment dat probleme la serviciu, oferindu-i lui Nadal câteva oportunităţi, dar spaniolul nu a fost suficient de incisiv. A servit foarte bine până la un punct, însă la jumătatea primului set a cedat un game pe propriul serviciu, Auger-Aliassime valorificând singura sa minge de break, după care a închis rapid setul.

După ce s-a impus în actul inaugural, canadianul a mai luat rapid un nou break de la Nadal, suficient pentru a se impune în două seturi.

După ce a pierdut şi meciul din deschidere, cu Taylor Fritz, Nadal nu mai are acum şanse să iasă din Grupa Verde şi mai are de jucat un meci cu Casper Ruud, pe care îl va întâlni apoi pe 23 noiembrie şi în demonstrativul de la Buenos Aires.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici