Rafael Nadal confirmă printr-o postare că a decis să revină în circuit

Revenirea în activitate a lui Rafael Nadal a fost sub semnul incertitudinii în ultimele luni. Miercuri, în cadrul unui eveniment, spaniolul a dat speranţe fanilor săi, spunând că „crede” că va reveni. La o zi după, Nadal a revenit cu o postare, în care confirmă că a decis să revină în circuit.

148 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal confirmă printr-o postare că a decis să revină în circuit

Rafael Nadal confirmă printr-o postare că a decis să revină în circuit

Jucătorul de 37 de ani nu a mai fost în acţiune de când a suferit o accidentare la flexorul şoldului în timpul înfrângerii din turul al doilea în faţa lui Mackenzie McDonald, în timpul Openului Australiei 2023.

La începutul acestui an, Nadal a anunţat că va lipsi de la Openul Franţei, unde a cucerit 14 din cele 22 de titluri majore ale sale, deoarece va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

El şi-a declarat intenţia de a reveni în tenis pentru un ultim an în 2024, dar au existat îndoieli cu privire la progresele pe care le-a făcut în sesiunile de antrenament de la Academia sa din Mallorca.

Miercuri, el s-a declara încrezător că va juca din nou, fără a detalia o dată pentru revenirea sa.

"Până acum, nu ştiam dacă voi mai juca vreodată tenis, iar acum cred că da", a declarat Nadal miercuri.

"Ceea ce s-a schimbat de acum câteva săptămâni până acum este că acum ştiu că voi juca din nou tenis.

"Nu ştiam înainte, dar acum, sincer, ştiu, pentru că evoluţia este pozitivă.

"S-au făcut paşi mari în ultima vreme. Nu sunt încă pregătit să spun unde. Când voi şti, voi fi primul care o va spune.

"Este o perioadă bună din viaţa mea. Este un pas înainte, fără îndoială, şi înseamnă foarte mult."

Spaniolul a revenit joi cu o postare în social media în care a pecizat că confirmă ceea ce a declara cu o zi înainte referitor la revenirea sa.

„Rămâneţi pe fază, zilele acestea voi decide şi voi anunţa împreună cu echipa mea când şi unde voi juca.”, a scris Nadal în postarea sa.

Specialiştii anticipează o revenire înainte de Australian Open, probabil cu unul două turnee de încălzire, înainte de primul Grand Slam al anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici