Rafael Nadal este speriat de noul coronavirus şi speră în găsirea unui antidot

Rafael Nadal a mărturisit că este îngrijorat de amploarea pe care a luat-o epidemia cu noul coronavirus, mai ales că se apropie Jocurile Olimpice de la Tokyo.

443 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal este speriat de noul coronavirus şi speră în găsirea unui antidot

Rafael Nadal este speriat de noul coronavirus şi speră la un găsirea unui antidot

”Sper că un antidot va fi găsit şi că incertitudinea va fi înlăturată, psihoza şi frica aceasta. Este cel mai important lucru, nu doar pentru Jocurile Olimpice, ci pentru întreaga umanitate. Este o experienţă unică să fii acolo şi cred că este cel mai dificil de câştigat turneu pentru că ai doar două sau trei şanse în întreaga carieră”, a declarat Nadal într-o conferinţă de presă la Acapulco.

Rafael Nadal a avansat în semifinala turneului de la Acapulco, după ce l-a învins pe Soonwoo Kwon, cu scorul de 6-2, 6-1.

În semifinale, Nadal se va duela cu Grigor Dimitrov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici