Rafael Nadal va absenta încă două luni din circuit

Spaniolul Rafael Nadal, care a evoluat ultima oară la 28 iunie, va mai lipsi din circuitul de tenis încă două luni, din cauza unei accidentări la un genunchi, a anunţat, luni, într-un comunicat, numărul 3 mondial.

166 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal va absenta încă două luni din circuit

Rafael Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am încă mulţi ani în faţa mea şi am nevoie de odihnă", a declarat Nadal, care astfel nu va participa la semifinala Cupei Davis cu SUA, prevăzută în perioada 14-16 septembrie, la Gijon.

El a precizat că evoluţia accidentării sale a fost "pozitivă în ultimele săptămâni, ceea ce a permis evitarea unei intervenţii chirurgicale".

În comunicat se arată că sportivul suferă de o "ruptură parţială a tendonului rotulian şi de o inflamare a ţesutului gras interrotulian la genunchiul stâng (sindromul Hoffa)".

"Voi reveni când nu îmi va mai fi rău şi când voi putea juca la capacitate completă. Sunt liniştit. După ce am discutat cu medicii, m-am bucurat să aflu că evoluţia accidentării a fost pozitivă şi că nu va avea loc o intervenţie chirurgicală", a afirmat Nadal.

Spaniolul nu a mai jucat de când a fost eliminat în turul doi la Wimbledon de cehul Lukas Rosol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici