Raliul Sibiului. 67 de echipe din ţară şi din străinătate s-au înscris în cursă

  • Un număr de 67 de echipaje din ţară, dar şi din străinătate şi-au anunţat prezenţa pe probele speciale de macadam de la Sibiu, de la finalul acestei săptămâni.
  • Startul festiv este programat pentru joi seara, când maşinile vor „defila” prin centrul Sibiului, din Piaţa Mare, pe pietonală.
  • Etapa de raliu de la Sibiu aduce nume sonore din Campionatul Naţional de Raliuri. Simone Tempestini, Dan Gârtofan şi Norbert Maior sunt doar trei dintre piloţii aşteptaţi la Sibiu.
255 afișări
Imaginea articolului Raliul Sibiului. 67 de echipe din ţară şi din străinătate s-au înscris în cursă

FOTO Raliul Sibiului

La un an distanţă de ediţia ce a marcat revenirea legendei pe macadam, Raliul Sibiului 2021 are şi anul acesta o prezenţă extrem de numeroasă la START.

În total, 67 de echipaje din ţară şi din străinătate şi-au anunţat prezenţa pe probele speciale de macadam de la Sibiu pentru finele acestei săptămâni.

O nouă etapă va avea loc pe deja celebrele probe „Şanta”, „Cheile Cibinului” sau Circuitul Paralel, incluse în programul competiţiei, şi în acest an, duelurile anunţându-se interesante şi spectaculoase.

Cursa de la Sibiu este un punct de referinţă al motorsportului românesc, reprezentând una dintre cele mai importante etape ale Campionatului Naţional de Raliuri Betano.

Sibiu Racing Team, pentru a doua oară organizatoare a etapei de la Sibiu, promite să continue tradiţia motorsportului sibian şi să organizeze o nouă etapă care să întreacă aşteptările, o ediţie de colecţie, presărată cu mult spectacol pe probele senzaţionale de macadam din jurul Sibiului.

67 de echipaje se vor alinia la startul etapei a VII-a din CNRB, 14 dintre acestea concurând la Rally 2.

La start se vor alinia şi echipaje conduse de piloţi din Turcia, Ecuador, Ungaria şi Italia care îşi vor testa forţele pe macadamul sibian.

Etapa a VII-a a Campionatului Naţional de Raliuri Betano este un eveniment organizat de Sibiu Racing Team, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Vineri de dimineaţă vor avea loc testele oficiale, iar de la ora 15.30 este programat startul în probele cronometrate care se vor întinde pe 112,62 km.

Vineri şi sâmbătă, piloţii vor avea de străbătut 8 probe extraordinare, pe macadam, în peisaje naturale de poveste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici