Ralph Lauren îmbracă sportivii americani la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra

Delegaţia olimpică a Statelor Unite va purta la ceremonia de deschidere a JO de la Londra ţinute Ralph Lauren, ca şi la Beijing şi Vancouver, costumele concepute de această dată incluzând blazere bleumarin şi berete de aceeaşi culoare

307 afișări
Imaginea articolului Ralph Lauren îmbracă sportivii americani la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra

Ralph Lauren îmbracă sportivii americani la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra (Imagine: Ralph Lauren)

Jucătoarea de fotbal Heather Mitts şi scrimerul Tim Morehouse au fost modelele care au prezentat ţinutele oficiale, marţi, la emisiunea Today de la postul NBC.

Blazerul este bleumarin şi pe el se pot vedea emblema echipei olimpice a SUA dar şi logoul designerului. Cămaşa şi pantalonii sau fustele în cazul sportivelor sunt crem.

Atât femeile cât şi bărbaţii vor purta berete bleumarin, de asemenea cu emblema olimpică şi cu două dungi, una albă şi cealaltă roşie.

Ralph Lauren a prezentat în urmă cu câteva zile ţinutele americane pentru satul olimpic şi cele pentru ceremonia de închidere, inspirate din eleganţa engleză a anului 1948.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici