Raluca Ioana Olaru, de partea câştigătoare în duelul gemenelor Kichenok, la Roland Garros

  • În primul set, Olaru şi Kichenok au reuşit 3 break-uri, fără a ceda vreunul, adjudecându-şi primul act cu 6-1, în doar 23 de minute
  • Olaru şi Nadia Kichenok vor înfrunta în turul secund perechea câştigătoare din meciul dintre Burel/Paquet şi Kato/Voracova.
103 afișări
Imaginea articolului Raluca Ioana Olaru, de partea câştigătoare în duelul gemenelor Kichenok, la Roland Garros

Raluca Ioana Olaru de partea câştigătoare în duelul gemenelor Kichenok, la Roland Garros

Capi de serie numărul 16, Olaru şi Kichenok, au câştigat în două seturi, cu 6-1, 5-7, 6-4, după două ore şi 15 minute de joc.

Surorile Nadiya şi Lyudmyla Kichenoc (28 ani), au câştigat împreună 3 titluri la dublu feminine în turneele WTA. Ele au evoluat ultima data împreună, într-un turneu WTA, în septembrie 2020, la Roland Garros, şi în aprilie, la Billie Jean King Cup, împotriva Japoniei.

În primul set, Olaru şi Kichenok au reuşit 3 break-uri, fără a ceda vreunul, adjudecându-şi primul act cu 6-1, în doar 23 de minute

Setul secund a fost mai echilibrat şi a început cu câte un break de fiecare parte, Olaru şi partenera sa salvând apoi 2 mingi de break în game-ul 5 şi încă una în game-ul 7, la 3-3.

Apoi, cele două au servit pentru meci, la 5-3, însă nu au reuşit să profite de ocazie, adversarele lor câştigând 3 game-uri la rând, preluând conducerea, 5-6. În cele din urmă, Olaru şi Kichenok au cedat setul cu 5-7.

În setul decisiv, din 10 meciuri jucate, 7 au fost brake-uri. Olaru şi Nadiya s-au impus în cele din urmă cu 6-4, calificându-se în turul doi al competiţiei parisiene.

Olaru şi Nadia Kichenok vor înfrunta în turul secund perechea câştigătoare din meciul dintre Burel/Paquet şi Kato/Voracova.

Pentru accederea în turul doi Olaru şi Kichenok vor fi recompensate cu 23.920 euro şi 130 de puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici