Ranieri: Am avut ocazii multe, a fost bine pentru noi

Antrenorul formaţiei AS Roma, Claudio Ranieri, a declarat, marţi seară, la TVR, că echipa sa a avut ocazii multe în meciul câştigat cu CFR Cluj, scor 2-1, din etapa a doua a grupei E a Ligii Campionilor.

23 afișări
Imaginea articolului Ranieri: Am avut ocazii multe, a fost bine pentru noi

Ranieri: Am avut ocazii multe, a fost bine pentru noi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Scorul corect este cel de pe tabelă. Am avut ocazii multe, a fost bine pentru noi. Am jucători foarte buni şi a fost important să blocăm acţiunile CFR-ului. Golul marcat de CFR Cluj a relansat jocul. Jucătorii români sunt foarte, foarte buni. Traore este tânăr, are viteză", a declarat Ranieri la TVR.

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-2, meciul susţinut în compania echipei italiene AS Roma, contând pentru etapa a doua a grupei E a Ligii Campionilor. Gazdele au marcat prin Mexes '69 şi Borriello '71, iar oaspeţii au punctat prin Rada '78.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici