Ranieri despre Lobonţ: Este pitoresc, dar are experienţă, se face auzit şi apără

Tehnicianul echipei AS Roma, Claudio Ranieri, a declarat că portarul Bogdan Lobonţ, care a evoluat din minutul 13 în meciul cu Chievo, scor 1-0, este "pitoresc", dar are experienţă, se face auzit în teren şi apără.

14 afișări
Imaginea articolului Ranieri despre Lobonţ: Este pitoresc, dar are experienţă, se face auzit şi apără

Bogdan Lobonţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este pitoresc, dar are experienţă, urlă, se face auzit şi apără", a spus Ranieri, citat de site-ul forzaroma.info.

Claudio Ranieri a precizat că poarta echipei AS Roma va fi apărată, marţi, la meciul din Cupa Italiei cu Triestina, de Doni, care a fost eliminat în campionat.

Forzaroma.info i-a acordat nota 6 lui Lobonţ pentru evoluţia de sâmbătă: "A intrat pe teren fără să aibă timp să se încălzească şi imediat s-a confruntat cu o lovitură liberă a oaspeţilor. În rest, după-amiaza a fost relativ liniştită".

Românul a fost notat cu 6 şi de asromalive.com, care a menţionat că Lobonţ nu a fost pus în dificultate de jucătorii echipei adverse. "Atacanţii echipei Chievo nu l-au constrâns la ceva ieşit din comun. A avut două intervenţii la mingi înalte şi câteva respingeri la şuturi cu dificultate scăzută", scrie sursa citată.

Calciomercato şi Datasport i-au acordat lui Lobonţ nota 6,5. "Atent şi cu reacţii bune", a notat Calciomercato despre portarul român, în timp ce Datasport a precizat că Lobonţ a avut intervenţii "puţin haotice, dar eficiente".

Tuttomercatoweb.com, care l-a notat pe Bogdan Lobonţ cu 5,5 consideră că românul a fost nesigur în intervenţii şi le-a dat emoţii suporterilor.

Formaţia AS Roma, cu portarul Bogdan Lobonţ pe teren din minutul 13, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Chievo, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici