Rapid a câştigat derbiul cu Steaua, scor 2-1

Formaţia Rapid Bucureşti a câştigat, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), în faţa echipei Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a, în urma dublei reuşite de Juliano Spadacio.

383 afișări
Imaginea articolului Rapid a câştigat derbiul cu Steaua, scor 2-1

Rapid a câştigat derbiul cu Steaua, scor 2-1

Golurile partidei au fost marcate de Kapetanos '52, pentru Steaua, respectiv Spadacio '47, '68 pentru Rapid.

0-1: Emil Dică a centrat în mijlocul careului de 16 metri de unde Spadacio a reluat, cu latul, în plasă, de la aproximativ 10 metri, balonul fiind uşor deviat de Zapata.

1-1: Szekely a insistat la un balon în careul advers, a şutat din unghi în Andrade, care a respins până la Kapetanos şi atacantul Stelei a şutat sub transversală.

1-2: J.P. Andrade i-a pasat lui Spadacio, aflat în ofsaid, şi portughezul a pătruns în careu şi a înscris cu un şut plasat, la colţul lung, pe lângă portarul Zapata.

Steaua: 1. Zapata - 2. Ogăraru, 17. Baciu, 24. Ghionea, 18. Marin - 23. Pleşan, 30. Tiago - 7. Szekely (10. D. Moreno '66), 14. Toja, 9. Semedo (16. Nicioliţă '51) - 35. Kapetanos (11. Liţu '69). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Rapid: 1. Marinescu (99. Andrade '41) - 16. Ivelja (5. Mardare '58), 3. R. Fernandes, 23. M. Constantin, 14. Perjă - 15. Lazăr, 4. J.P. Andrade -22. E. Dică, 30. Spadacio (87. Pitbull '77), 7. Cesinha - 17. J.P. Pinto. Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Kapetanos '62, Toja '79 / Dică '46, J.P. Andrade '61, Pitbull '85

Arbitri: Florian Mayer - Carsten Kadach, Cristian Schraer (asistenţi) toţi din Germania - Cristian Balaj (rezervă).

Observatori: Dan Lăzărescu, Dumitru Mihalache.

La partidă au asistat 15.120 de spectatori.

Jucătorii echipei Steaua au intrat pe gazon cu un banner negru pe care era scris "Ivan, mereu cu noi", în memoria lui Ivan Petru Andrei, un suporter al grupării "roş-albastre" în vârstă de 20 de ani, care a decedat într-un accident de maşină, imediat după derbiul cu Dinamo. După aceea, George Ogăraru a luat bannerul şi l-a dat suporterilor de la Peluza Sud.

În minutul 2, crainicul stadionului a anunţat că suporterii Rapidului vor fi evacuaţi în cazul în care vor mai arunca torţe pe teren. Acelaşi mesaj a fost repetat şi în minutul 33, atunci când fanii echipei giuleştene au aruncat cu o torţă în direcţia suporterilor echipei Steaua.

Din minutul 34, suporterii Stelei de la Peluza Sud au început să-i provoace pe fanii echipei Rapid, aruncând cu scaune şi petarde în direcţia acestora.

Suporterii formaţiei Steaua au afişat două bannere cu mesajele: "Nu vrem să vă simţiţi prost, din Italia când v-aţi întors?", "Ivan este acum printre nori, Titan Boys alături de vânători".

Semedo a fost huiduit de suporterii echipei Steaua în momentul schimbării.

În minutul 88, suporterii echipei Steaua de la tribuna I şi tribuna a II-a au scandat "Demisa, Demisia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici