Rapid a câştigat derbyul cu Petrolul, de pe Naţional Arena

  • „Unicul derby” dintre Rapid Bucureşti şi Petrolul Ploieşti s-a jucat miercuri pe Arena Naţională, în Superligă, stadionul din Giuleşti fiind în faza schimbării gazonului.
  • Feroviarii s-au impus cu 3-1 (1-0), cu o dublă a lui Marko Dugandzic, dar şi cu câte un penalty ratat de Ioniţă II şi Ticu.
358 afișări
Imaginea articolului Rapid a câştigat derbyul cu Petrolul, de pe Naţional Arena

Marko Dugandzic a marcat repede pentru giuleşteni, în minutul 9, din lovitură de pedeapsă, după un henţ al lui Irobiso. În minutul 35, Rapid primeşte din nou un penalty, însă Ioniţă II nu reuşeşte să-l învingă pe Leitner, care ghiceşte colţul.

Ploieştenii au ratat şi ei de la punctul cu var, în minutul 40, Horaţiu Moldovan fiind cel care a parat execuţia lui Ticu.

Gicu Grozav a egalat pentru prahoveni, în minutul 61, cu un şut din voleu, din centrul careului (1-1).

Rapid a revenit în avantaj, în minutul 73, când Dugandzic a făcut dubla, cu un şut din careu, după angajarea lui Ioniţă II.

Giuleştenii au închis tabela în minutele suplimentare de joc, prin Pănoi, care l-a driblat pe Leitner şi a marcat pentru 3-1 (min. 90+4).

După acest meci, ce a contat pentru etapa a 20-a, Rapid ocupă locul 3 în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Petrolul Ploieşti e pe 8, cu 29 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici