Rapid a depus memoriu în cazul "bricheta"

Oficialii FC Rapid au depus memoriu la Comisia de Apel a FRF împotriva deciziei Comisiei de Disciplină de a sancţiona echipa giuleşteană cu pierderea cu scorul de 0-3 a meciului cu Steaua, întrerupt de arbitrul Alexandru Deaconu după ce a fost lovit în cap de o brichetă aruncată din tribună.

35 afișări
Imaginea articolului Rapid a depus memoriu în cazul "bricheta"

Rapid a depus memoriu în cazul "bricheta" (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană este dispusă să meargă mai departe, la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, dacă nici Comisia de Apel nu va decide reluarea partidei din minutul 74. "Noi sperăm să avem câştig de cauză la Apel. Dar dacă nu ni se va da dreptate nici aici, vom merge mai departe", a afirmat Manea.

Comisia de Disciplină a FRF a decis, vineri noapte, după o şedinţă de aproape nouă ore, să acorde victoria Stelei, cu scorul de 3-0, în derbiul cu Rapid, întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0, pentru giuleşteni, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect din tribună. De asemenea, clubul Rapid a fost sancţionat cu organizarea a două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise şi cu o penalitate de 53.500 lei. Astfel, echipa giuleşteană a jucat fără spectatori meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, programat sâmbătă, în etapa a XXVI-a a Ligii I, şi va disputa fără public şi partida cu Poli Iaşi, programată la 9 aprilie, în etapa a XXVIII-a.

Centralul Alexandru Deaconu a suspendat meciul Rapid - Steaua, în minutul 74, la scorul de 1-0, după ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. Decizia sa a stârnit nemulţumirea giuleştenilor şi a mai multor oameni de fotbal, care l-au acuzat pe arbitru că a făcut "jocurile" Stelei, echipă unde evoluat ca junior. Oficialii rapidişti cereau Comisiei de Disciplină a FRF reluarea jocului din minutul 74, de la scorul de 1-0 pentru formaţia giuleşteană, în timp ce steliştii au solicitat să câştige meciul cu scorul de 3-0, la masa verde.

Derbiul Rapid - Steaua s-a disputat la 20 martie, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici