Rapid a învins în deplasare pe Unirea Urziceni, scor 1-0

Echipa Rapid Bucureşti a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I, în care singurul gol a fost înscris de Ranko Despotovici, aflat la prima reuşită în campionatul României.

19 afișări
Imaginea articolului Rapid a învins în deplasare pe Unirea Urziceni, scor 1-0

Rapid a învins în deplasare pe Unirea Urziceni, scor 1-0

În minutul 36, Despotovici a înscris de la 10 metri, după un un-doi cu Cesinha.

Echipa Rapid a fost încurajată la Urziceni de 200 de suporteri, care l-au înjurat pe antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, fost tehnician la formaţia giuleşteană şi fost jucător al Stelei.

La pauză, în timp ce se îndreptau spre vestiare, arbitrii au fost înjuraţi şi numiţi "hoţi" de spectatori, care erau nemulţumiţi de o decizie luată în finalul reprizei în favoarea Rapidului.

Jucătorii rapidişti Philippe Leonard şi Ranko Despotovici au fost înlocuiţi din cauza unor accidentări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici