Rapid a pierdut la Târgu Jiu, scor 0-2

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, primul după suspendarea antrenorului portughez Jose Peseiro

15 afișări
Imaginea articolului Rapid a pierdut la Târgu Jiu, scor 0-2

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Alexandru Păcurar, în minutele 62 şi 90+2.

În minutul 27, Pierre Boya a ripostat după ce a fost faultat de Chibulcutean, iar arbitrul Victor Berbecaru i-a acordat direct cartonaşul roşu.

Mijlocaşul Alexandru Păcurar a deschis scorul, în minutul 62, după ce a primit o pasă de la Orac, l-a driblat pe Maftei şi l-a învins pe Andrade cu un şut din colţul careului mic.

În minutul 90+2, Alexandru Păcurar a executat în forţă o lovitură liberă de la 17 metri şi a ridicat scorul la 2-0 pentru Pandurii.

Pandurii: 1. Stanca - 2. Mândrean, 3. A. Rus, 4. Chibulcutean, 6. Cardoso - 15. Ghindeanu (9. Tilincă '50), 11. D. Orac, 21. Fl. Stângă, 5. Păcurar, 17. Vancea (8. Nalaţi '68) - 28. Al. Piţurcă (23. Raskovici '87). Antrenor Sorin Cârţu.

Rapid: 99. Andrade - 24. Maftei, 3. Fernandes, 14. Perjă, 19. Bozovici (16. Herea '72) - 87. Pittbul, 18. N. Grigore, 4. J. P. Andrade, 7. Cesinha (30. Spadacio '80) - 11. Boya, 17. Joao Paulo (10. Julio Cesar '66). Antrenor: Nicolae Manea.

Cartonaşe galbene: Bozovici '27, Fernandes '71

Cartonaş roşu: Boya '27

Partida a fost arbitrată la centru de Victor Berbecaru, ajutat la cele două linii de Dorin Mudura şi Ovidiu Maier, în timp ce Sorin Tarcea a fost rezervă.

Observatori au fost delegaţi Alexandru Boc şi Marcel Lică.

La partidă au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, dintre care 200 de suporteri rapidişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici