Rapid aşteaptă ca LPF să analizeze cazul Cesinha după declaraţiile lui Becali

FC Rapid cere Comisiei de Disciplină a LPF să analizeze cazul fotbalistului Cesar Carlos Dos Santos "Cesinha", care se află sub contract cu gruparea giuleşteană şi a fost contactat de finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, pentru un transfer, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

18 afișări
Imaginea articolului Rapid aşteaptă ca LPF să analizeze cazul Cesinha după declaraţiile lui Becali

Rapid aşteaptă ca LPF să analizeze cazul Cesinha după declaraţiile lui Becali (Imagine: Mediafax Foto)

"FC Rapid Bucureşti a luat act de unele declaraţii publice făcute pe marginea situaţiei jucătorului nostru Cesar Carlos Dos Santos «Cesinha» şi consideră că situaţia creată ţine strict de competenţa comisiei abilitate a Ligii Profesioniste de Fotbal. Aşteptăm ca membrii Comisiei de disciplină a LPF să ia, la rândul lor, act de această declaraţie şi să procedeze conform regulamentelor în vigoare", se arată în comunicatul semnat de preşedintele CA al FC Rapid, Ion Taban.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat în presa centrală că a purtat o discuţie cu jucătorul brazilian Cesar Carlos Dos Santos "Cesinha" referitoare la transferul său la Steaua în urmă cu o lună şi că i-a promis că o să facă tot ce este posibil pentru a se realiza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici