Rapid Bucureşti învinge campioana Europei în Liga Campionilor, cu gol marcat la ultima fază de joc

Rapid a obţinut o victorie surpriză în EHF Champions League, învingând în runda a 7-a a fazei grupelor pe campioana la zi a competiţiei, Vipers Kristiansand.

1425 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti învinge campioana Europei în Liga Campionilor, cu gol marcat la ultima fază de joc

Rapid Bucureşti învinge campioana Europei în Liga Campionilor, cu gol marcat la ultima fază de joc

Feroviarele s-au impus cu 30-29 (10-13), cu un gol marcat de la 7 metri la ultima fază de joc a partidei.

Rapidistele au revenit, după o primă repriză în care au fost conduse şi cu 7 goluri (2-9, 4-11) şi în care au avut un handicap de 3 goluri la pauză.

Împinse de la spate de fanii care au umplut Sala Polivalentă, elevele lui David Ginesta au obţinut a treia victorie din faza grupelor, după ce etapa trecută au învins şi pe Krim Ljubljana, cu 27-22.

Giuleştencele au făcut o repriză secundă foarte bună şi, după ce au egalat 13-13 au mai fost o dată conduse, cu 15-17, după care, de la 19-19 nu au mai cedat, fiind permanent în avantaj, chiar şi cu 3 goluri.

De la 28-25, Vipers a revenit şi a egalat 28-28, cu două minute înainte de final, şi chiar au trecut în avantaj, 28-29.

A urmat golul egalizator, după care, în urma unui arbitraj video, Rapid a beneficiat de o aruncare de la 7 metri, care i-a adus în cele din urmă victoria.

Eliza Buceschi, cu şase goluri, a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor, completată de Fernandez, Korsos şi Lopez, fiecare cu câte 5 goluri.

Rapid trece pe locul 5 în Grupa B, după această victorie, şi va juca etapa viitoare, tot cu Vipers, în deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici